Soita meille 0600 02110 (ark. 9–16, 2.00 €/min + pvm/mpm sis. alv 24 %)

HERKULEX -tarina tekemisen taustalla

HERKULEX

TARINA TEKEMISEN TAUSTALLA

Suosittelen todellakin käyttämään tätä palvelua. Palvelu on asiallista , kiireetöntä ja selkokielistä. Jatkossa jos tarvitsen lakipalveluita otan ehdottomasti teihin yhteyttä.

Asiakaspalaute 24.03.2022

Asiallinen ja asiantunteva palvelu, helppo varata ja saada aika. Uskomatonta että tällaista konsultointia tarjotaan maksutta!.

Asiakaspalaute 14.07.2022

Lakimies oli perehtynyt ennalta lähettämiini dokumentteihin ja selvästi oli alan asiantuntoja.

Asiakaspalaute 05.07.2022

Meillä Herkulexissa lähestymistapa maksuttomaan lakineuvontaan on valtavirrasta poikkeava.

Ajatus maksuttomaan neuvontaan sekä tiedon jakamiseen juontaa juurensa noin 20 vuoden taakse, jolloin aloittelimme neuvontaa sekä julkaisujen kirjoittamista sanomalehtiin. Alkuunsa toiminta oli vaatimattomanpaa sekä paikallisempaa.

Jo yli kymmenen vuotta sitten laajensimme neuvonta- ja julkaisutoiminnan valtakunnalliseksi aloittamalla neuvontayhteistyön muun muassa Etuoven, SKVL:n (Suomen kiinteistönvälittäjät ry), Remax Suomen sekä Raksystemsin kanssa. Myöhemmin mukaan ovat tulleet Urakkamaailma sekä Sisäilmayhdistys.

Kymmenisen vuotta sitten aloitimme myös tuottaa Asuntoradio -nimistä radio-ohjelmaa, joka sittemmin siirtynyt podcastien julkaisemiseen. Neuvonnan ohella olemme koko tämän ajan julkaisseet asiantuntija-artikkeleita sekä omilla, että yhteistyötahojemme sivustoilla. Samaan aikaan myös koulutamme säännöllisesti alan keskeisiä toimijoita.

Neuvontamme, koulutuksemme sekä julkaisutoimintamme on aina ollut maksutonta ja maksutonta se tulee myös jatkossakin olemaan.

Näemme, että maksuton neuvontamme on yksi keinoistamme yhteiskuntavastuun toteuttamiseksi. Pyrimme auttamaan avun tarpeessa olevia saamaan helposti ja ilman kustannuksia avun sellaisiin oikeudellisiin ongelmiin, jotka voidaan neuvonnassa ratkaista. Annamme neuvonnassa selkeät vastaukset kysymyksiin sekä toimintaohjeet siihen, miten asiassa olisi tarkoituksenmukaisinta edetä.

Mielestämme se, jolla tietoa on, sitä myös pyyteettömästi jakakoon.

Meillä neuvonnasta vastaavat lakimiehet, joilla on vähintään kymmenen vuoden käytännön kokemus juuri sen oikeudenalan käytännön asioiden hoitamisesta, josta neuvontaa annamme.

Neuvontalakimiestemme asiantuntemus sekä pitkä käytännön kokemus näkyvät myös saamassamme palautteessa.

”Maksuttoman videoneuvonnan varanneiden antama yleisarvosana neuvottelusta 4.92 asteikolla 1 – 5”

”Maksuttoman neuvonnan varanneista 4.96 suosittelisi neuvontaa tuttavilleen asteikolla 1 – 5”

Neuvontaa annamme muun muassa seuraavista asioista:

  • asunto- ja kiinteistöoikeus
  • asunto- ja kiinteistökaupan tekeminen
  • kiinteistönvälitykseen sekä kuntotarkastuksiin liittyvä juridiikka
  • asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden oikeudelliset ongelmat
  • rakentamisen ja rakennuttamisen juridiikka
  • kaikki yksityishenkilöiden perhe- ja perintöoikeudelliset kysymykset

Maksuttomassa neuvonnassamme voimme myös käydä läpi asiaan liittyviä asiakirjoja sekä tutustumme niihin jo etukäteen

Varattuasi maksuttoman videoneuvottelun ajankohdan, voit toimittaa meille asiaasi liittyviä asiakirjoja sähköpostitse osoitteella [email protected] jolloin sinua neuvova lakimies pystyy jo ennakolta asiaasi tutustumaan. Voit myös toimittaa selostuksen asiastasi sekä mielessäsi olevia kysymyksiä, joihin haluat saada vastauksen samaiseen sähköpostiin. Kaikkea meille toimitettua tietoa käsitellään luottamuksellisena. Neuvottelu ei sido sinua mihinkään.