fbpx
Soita meille 0600 02110 (ark. 9–16, 2.00 €/min + pvm/mpm sis. alv 24 %)

Onko yhteydenotto liiankin helppoa?

Herkulex sivustolla oli ehkä muutaman kerran ylimääräinen ”varaa aika tästä” -painike. Mietimme tovin uskaltaako aikaa varata, kun sivustolta tuli vaikutelma, että neuvottelussa puolipakolla myydään palvelu. Olimme positiivisesti yllättyneitä ja neuvottelu oli todella hyvä.

Asiakaspalaute 28.02.2022

Juristi oli perehtynyt tapaukseemme alkutietojen perusteella todella hyvin ja tuntui, että hän tiesi mistä puhui. Palvelu oli täsmälleen sitä mitä odotin.

Asiakaspalaute 13.07.2021

Asiallinen, asiantunteva ja ystävällinen neuvonta, keskustelusta jäi tunne että lakimiehellä oli aito halu auttaa asiassa.

Asiakaspalaute 12.05.2021

Hyvää: Sujuvuus, nopea toiminta, ennakkoon asiaan tutustuminen puoleltanne. Rento ilmapiiri, asiantuntevuus, ”maanläheisyys”.

Asiakaspalaute 12.03.2021

Yllä saamaamme asiakaspalautetta, josta etenkin ylin sai minut miettimään, että onko ”toisen auttamisen halu sekä tiedon vastikkeeton jakaminen” kohta katoavaa kansanperinnettä ?

Kun asiaa lähemmin mietin, niin palautteen antajan epäluuloisuuden ymmärrän: Niin sanottuihin ”ilmaisiin tarjouksiin” sisältyy yleensä aina joku ”koukku”

Meillä Herkulexissa lähestymistapa maksuttomaan neuvontaan on valtavirrasta poikkeava.

Ajatus maksuttomaan neuvontaan sekä tiedon jakamiseen juontaa juurensa noin 20 vuoden taakse, jolloin aloittelimme neuvontaa sekä julkaisujen kirjoittamista sanomalehtiin. Alkuunsa toiminta oli vaatimattomanpaa sekä paikallisempaa.

Noin kymmenen vuotta sitten laajensimme neuvonta- ja julkaisutoiminnan valtakunnalliseksi aloittamalla neuvontayhteistyön muun muassa Etuoven, SKVL:n (Suomen kiinteistönvälittäjät ry), Remax Suomen sekä Raksystemsin kanssa. Myöhemmin mukaan ovat tulleet Urakkamaailma sekä Sisäilmayhdistys.

Lisäksi tuolloin kymmenisen vuotta sitten aloitimme myös tuottaa Asuntoradio -nimistä radio-ohjelmaa, joka sittemmin siirtynyt podcastien julkaisemiseen. Neuvonnan ohella olemme koko tämän ajan julkaisseet asiantuntija-artikkeleita sekä omilla, että yhteistyötahojemme sivustoilla. Samaan aikaan myös koulutamme säännöllisesti alan keskeisiä toimijoita.

Neuvontamme, koulutuksemme sekä julkaisutoimintamme on aina ollut maksutonta ja maksutonta se tulee myös jatkossakin olemaan.

Näemme niin, että maksuton neuvontamme on yksi keinoistamme yhteiskuntavastuun toteuttamiseksi. Pyrimme auttamaan avun tarpeessa olevia saamaan helposti ja ilman kustannuksia avun sellaisiin oikeudellisiin ongelmiin, jotka voidaan neuvonnassa ratkaista. Annamme neuvonnassa selkeät vastaukset kysymyksiin sekä toimintaohjeet siihen, miten asiassa olisi tarkoituksenmukaisinta edetä.

Mielestämme se, jolla tietoa on, sitä myös pyyteettömästi jakakoon.

Meillä neuvonnasta vastaavat lakimiehet, joilla on vähintään kymmenen vuoden käytännön kokemus juuri sen oikeudenalan käytännön asioiden hoitamisesta, josta neuvontaa annamme.

Neuvontalakimiestemme asiantuntemus sekä pitkä käytännön kokemus näkyvät myös saamassamme palautteessa.

”Maksuttoman videoneuvonnan varanneiden antama yleisarvosana neuvottelusta on 4.92 asteikolla 1 – 5”

”Maksuttoman neuvonnan varanneista 4.96 suosittelisi neuvontaa tuttavilleen asteikolla 1 – 5”

Neuvontaa annamme muun muassa seuraavista asioista:

  • asunto- ja kiinteistöoikeus
  • asunto- ja kiinteistökaupan tekeminen
  • kiinteistönvälitykseen sekä kuntotarkastuksiin liittyvä juridiikka
  • asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden oikeudelliset ongelmat
  • rakentamisen ja rakennuttamisen juridiikka
  • kaikki yksityishenkilöiden perhe- ja perintöoikeudelliset kysymykset

Maksuttomassa neuvonnassamme voimme myös käydä läpi asiaan liittyviä asiakirjoja sekä tutustumme niihin jo etukäteen

Varattuasi maksuttoman videoneuvottelun ajankohdan, voit toimittaa meille asiaasi liittyviä asiakirjoja sähköpostitse osoitteella [email protected] jolloin sinua neuvova lakimies pystyy jo ennakolta asiaasi tutustumaan. Voit myös toimittaa selostuksen asiastasi sekä mielessäsi olevia kysymyksiä, joihin haluat saada vastauksen samaiseen sähköpostiin. Kaikkea meille toimitettua tietoa käsitellään luottamuksellisena. Neuvottelu ei sido sinua mihinkään.

Vaikka olemme saaneet palautetta siitä, että ”varaa aika” -mahdollisuus esiintyy sivustollamme aivan liian monta kertaa, lisään sen silti myös tälle sivulle.