Soita meille 0600 02110 (ark. 9–16, 2.00 €/min + pvm/mpm sis. alv 24 %)

HERKULEX DIGILAKI -oikeudellisten palveluiden verkkokauppa

DIGILAKI

OIKEUDELLISTEN PALVELUIDEN VERKKOKAUPPA

Lakimiehen juuri sinulle laatimat asiakirjat kiinteään hintaan 

Perinteinen mielikuva lakitoimistoista on, että neuvottelu lakimiehen kanssa maksaa paljon, neuvotteluajan saaminen kestää pitkään, lakimiestä on hankala tavoittaa, asia ei tunnu etenevän, etkä tiedä, mitä asiassasi tapahtuu. Tämä mielikuva myös hyvin usein pitää paikkansa. 

Palveluita voi lähestyä myös asiakkaan ehdoin. Miltä kuulostaisi lakimiestapaaminen etäyhteyksin silloin, kun se sinulle sopii sekä valmis juuri sinulle tehty asiakirja toimitettuna sähköpostiisi kiinteään hintaan ilman pelkoa yllättävistä lisäkustannuksista?

Ostaessasi palvelun verkkokaupastamme täytät kyselylomakkeen, varaat aikatauluusi parhaiten sopivan ajan videoneuvotteluun lakimiehelle. Halutessasi voit toimittaa asiaasi liittyvää selvitystä sähköpostitse etukäteen, jolloin lakimies jo neuvottelunne alkaessa tietää, mistä asiassasi on kysymys.

Käyttämällä verkkokaupan palveluita, säästät huomattavan summan rahaa, aikaa ja vaivaa verrattuna siihen, että käyttäisit lakitoimiston perinteisellä tavalla tarjoamia palveluita.

Verkkokaupan palvelut ovat aina kiinteähintaisia eli tiedät aina jo etukäteen tilaamasi palvelun kokonaishinnan. Ei siis pelkoa yllättävistä lisäkustannuksista. 

Voit ostaa palvelun, joka sisältää asiakirjan laatimisen tai voit ostaa lakimiestyötunteja. Verkkokaupan palvelumme sisältävät aina neuvottelun lakimiehen kanssa. Emme myy pelkkiä itse laadittava asiakirjoja, emmekä asiakirjamalleja, koska haluamme aina varmistua siitä, että asiakirjasi on oikein laadittu ja että se vastaa tahtoasi sekä että ymmärrät asiakirjan merkityksen.

Mikäli haluat laatia asiakirjasi itse, palvelumme ei ole sinulle se oikea, mutta mikäli haluat, että sinulle tärkeä asiakirja on laadittu vastaamaan juuri sinun tahtoasi ja haluat lakimiehen kertovan sinulle asiakirjasi merkityksen, palvelumme on tehty juuri sinulle. 

OIKEUDELLISET PALVELUT

Yksityishenkilön oikeudelliset asiakirjat sisältäen neuvottelun lakimiehen kanssa.

KONSULTAATIOPALVELUT

Videokonsultaatio lakimiehen kanssa, yksityisille ja yrityksille. Sijainnista riippumatta.

ASUNTOKAUPAN PALVELUT

Kaikki asuntosi myyntiin tarvittavat asiakirjat sekä niiden digitaalinen allekirjoittaminen.

Verkkokaupastamme seuraavat palvelut:

Näin palvelumme toimii

MAKSU

Maksa ostoksesi ja varaa videoneuvottelu

TIEDOT

Täytä pyydetyt esitiedot

VIDEONEUVOTTELU

Videoneuvottelu lakimiehen kanssa

ASIAKIRJA

Saat tilaamasi asiakirjan sähköpostiisi

Kiinnostuitko palvelustamme?

Yleensä aloitamme yhteistyön siten, että käymme ennen ostoksen tekemistä maksuttoman videoneuvottelun, jossa kokenut lakimiehemme tekee kanssasi asiasi alkukartoituksen sekä auttaa sinua valitsemaan oikean verkkokaupan palvelun ja antaa sinulle tarkemmat toimintaohjeet.

Videoneuvottelu on täysin sitoumukseton, emmekä edellytä oston tekemistä.