Soita meille 0600 02110 (ark. 9–16, 2.00 €/min + pvm/mpm sis. alv 24 %)

HERKULEX -Turvaa tulevaisuutesi -palvelut varttuneimmille

TURVAA TULEVAISUUTESI

PALVELUT VARTTUNEIMMILLE

Palvelumme on tarkoitettu heille, jotka haluavat varautua tulevaisuuteen ja päättää itse, miten asioiden hoito järjestetään tilanteessa, jossa oma kyky päättää asioista on alentunut sekä heille, jotka haluavat vaikuttaa siihen, miten omaisuus jakaantuu kuoleman jälkeen.

Miten?

Kaikki lähtee siitä, että kunkin tulee istahtaa hetkeksi alas ja miettiä, mitkä asiat itselle ovat tulevaisuudessa tärkeitä. Mietinnässä kannattaa käydä läpi kaksi eri tilannetta:

  • Tilanne, jossa oma kyky tehdä päätöksiä alenee siten, että joku toinen joutuu tekemään päätökset puolestanne
  • Tilanne, jossa siirrytään ajasta iäisyyteen

Kun on miettinyt valmiiksi toiveensa eri tilanteiden varalle, tulee miettiä, miten toiveet saadaan kirjoitettua asiakirjojen muotoon siten, että asiakirjat vastaavat toiveita ja ovat mahdollisimman selkeitä

  • Ensimmäiseen tilanteeseen liittyvät edunvalvontavaltuutus, hoitotahto sekä hoivatahto.
  • Toiseen tilanteeseen liittyvät avioehtosopimus, sopimus avoliiton päättymisen varalle, testamentti, keskinäinen testamentti sekä perinnöstä luopuminen

Hyvin usein tulevaisuuden toiveet ovat sellaisia, että niitä ei ole mahdollista saavuttaa yhdellä asiakirjalla, vaan joudutaan laatimaan useampia asiakirjoja, joiden sisältö tulee sovittaa toisiinsa. Harvoin tulee vastaan tilannetta, jossa toiveita vastaavia asiakirjoja ei olisi mahdollista laatia, mutta hyvin usein vastaan tulee tilanteita, jossa asiakirjojen sisältöä joudutaan sanamuotojen osalta sekä käytettäväksi valittavien asiakirjojen osalta tarkoin miettimään.

Voinko tehdä itse?

Kaiken voi tehdä itse ilman lakimiehen apua. Maksuttomia malliasiakirjoja on löydettävissä helposti netistä. Lisäksi on tarjolla useita palveluita, joihin syöttämällä vastaukset kysymyksiin, saat sähköpostiisi järjestelmän automaattisesti koostaman asiakirjan. Malliasiakirjat sekä automaattisesti koostetut asiakirjat ovat muotovaatimusten osalta päteviä asiakirjoja, joiden mukaan omaisten tulee toimia.

Ongelmana malliasiakirjojen sekä automaattisten koostettujen asiakirjojen osalta on se, että niiden sisältö ei välttämättä vastaa asiakirjan allekirjoittajan tahtoa, eikä sisällön muuttaminen enään ole mahdollista, koska allekirjoittaja ei enään ole oikeustoimikelpoinen tai on jo poistunut ajasta iäisyyteen

Harva meistä uskaltaa lähteä korjaamaan autoaan pelkästään opaskirjoista saatavan tiedon varassa, mutta usea uskaltaa lähteä laatimaan kenties elämänsä tärkeimpiä asiakirjoja varmistumatta siitä, että asiakirjojen sisältö vastaa toivottua.

Mistä apua?

Verkkokaupastamme löydät kaikki ne asiakirjat, joita tarvitaan tulevaisuuden järjestämiseen.

Verkkokauppamme palveluihin sisältyy aina neuvottelu kokeneen lakimiehen kanssa, joka varmistaa, mitkä ovat tulevaisuuden toiveenne sekä laatii niitä vastaavan asiakirjan, joka käydään kanssanne läpi selittäen, mitä asiakirja tarkoittaa.

Meille on tärkeää, että asiakirjan allekirjoittaja ymmärtää ennen asiakirjan allekirjoittamista, mikä on asiakirjan sisältö sekä varmistaa, että asiakirja vastaa allekirjoittajan tahtotilaa. Tämä vuoksi palveluumme sisältyy aina neuvottelu kokeneen lakimiehen kanssa.

Usein on hankala tietää, miten lähteä etenemään ja mitä ottaa huomioon. Suosittelemme, että varaatte maksuttoman videoneuvottelun lakimiehellemme, joka kartoittaa tilanteenne, toiveenne sekä antaa Teille ohjeet, miten asiassanne edetä. Voitte myös halutessanne soittaa palvelunumeroomme 0600-02110, joka on avoinna arkisin klo 09.00 – 16.00 välisenä aikana.

Videoneuvottelun varaaminen ei velvoita Teitä mihinkään, emmekä edellytä, että jatkopalveluitamme ostaisitte. Maksuttoman videoneuvottelun voitte varata alla olevasta linkistä.

Form 438187225 to be rendered here.

Videoneuvottelussa voidaan käydä myös läpi asiaanne liittyviä asiakirjoja. Ohjeet näiden asiakirjojen toimittamiseen saatte videoneuvottelun varausvahvistuksesta.

Mikäli jo tiedätte tarvitsemanne asiakirjan, voitte tilata palvelun suoraan verkkokaupastamme, jonne pääsette kirjautumaan alla olevasta linkistä.

Mikäli haluatte asiassa lisätietoja, voitte tutustua alla oleviin artikkeleihimme: